Jelly Gel Ciao Bella Hollywood 15 Gr HOLLYWOOD PERFECT NAILS Acasa
Jelly Gel Ciao Bella Hollywood 15 Gr HOLLYWOOD PERFECT NAILS Acasa
Jelly Gel Ciao Bella Hollywood 15 Gr HOLLYWOOD PERFECT NAILS Acasa
Jelly Gel Ciao Bella Hollywood 15 Gr HOLLYWOOD PERFECT NAILS Acasa
Jelly Gel Ciao Bella Hollywood 15 Gr HOLLYWOOD PERFECT NAILS Acasa
Jelly Gel Ciao Bella Hollywood 15 Gr HOLLYWOOD PERFECT NAILS Acasa

Jelly Gel Ciao Bella Hollywood 15 Gr

Gama de Geluri Profesionale de constructie Jelly Gel Hollywood Perfect Nails , este o gama revolutionara cu viscozitate ridicata si consistenta de jeleu , care se aplica si se modeleaza extrem de usor si de asemenea este foarte usor de pilit si foarte rezistent . 

PRECOMANDA
65,00 lei
Nicio taxa Livrare 30 de zile

 

Gelul de constructie Jelly Gel Hollywood cu vâscozitate ridicată, similară cu a jeleului, folosit pentru extensia unghiilor prin tehnica șabloanelor sau prin tehnica de construcție pe tipsuri smart forms va fi cu siguranta produsul dv preferat pentru ca va va usura foarte mult tehnica si timpul de lucru . 

Proprietati : 

- Are o viscozitate ridicata care nu permite curgerea inspre cuticule 

- Se poate lucra pe toate unghiile odata , fara sa curga si fara sa trebuiasca polimerizat la fiecare unghie 

- O aplicare foarte usoara si precisa 

- Nu curge, nu se intinde si este putin autonivelant.

- Nu este extrem de tare , are o consistenta perfecta de jeleu putin autonivelant care il face foarte usor de modelat . 

- Are o nuanta perfecta ce se potriveste oricarui tip de piele, si acopera foarte bine imperfectiunile unghiei naturale 

- Este potrivit si pentru tehnica sablonului, si anume se poate aplica direct pe sablon fara sa aiba o baza dintr-un builder, pe unghia naturala se aplica dupa ce am aplicat primerul si bonderul sau baza lichida la sticluta . 

- Permite realizarea apexului cu usurinta, iar acesta se mentine perfect atat ca inaltime cat si ca pozitie pana la finalul uscarii in lampa 

- Este foarte stabil în timpul manipulării, nu  curge inspre cuticule 

- Este foarte rezistent in timp si este compatibil si cu orice tip de solutii de pregatire si finisare

- Se intareste foarte rapid in lampa led : 60 secunde , sau in lampa UV - 2 minute . 

Noua generatie de geluri de constructie cu textura de jeleu si compozitie revolutionara permite atat realizarea completa a extensiei cat si prelungirea patului unghial. Consistenta densa si textura ferma faciliteaza obtinerea extensiei si a apex-ului intr-un singur pas , si este foarte usor  de aplicat si modelat .  Compozitia si aderenta exceptionala elimina in totalitate aerisirea colturilor si exfolierea materialului de pe suprafata unghiei naturale.

In cazul unghiilor cu probleme de aderenta se recomanda utilizarea primerului cu acid , Nail Prep si  a bazei slim Base Hollywood . 

Gratie pigmentilor de calitate superioara, Gelurile Jelly Gel Hollywood  un grad de acoperire ridicat, adaptandu-se perfect oricarei nuante a pielii . Cu aceasta noua colectie de geluri va fi foarte usor sa obtii o manichiura perfecta , o constructie corect realizata , o manichiura slim , un french perfect , un Baby Boomer sau orice alta tehnica doriti si care inainte vi se parea foarte greu de realizat . 

Cu siguranta veti iubi gelurile Jelly Hollywood Perfect Nails de la prima utilizare . 

Mod de utilizare:

Pregateste unghia naturala folosind pila semiluna slim 180/240, apoi aplica lichidele de pregatire Hollywood Perfect Nails  Nail Prep, si  Primer.

Aplica un stras subtire  baza Silm Base Hollywood , 10in1 Base sau Rubber Base pentru un plus de aderenta intre unghia naturala si materialele aplicate ulterior. Polimerizeaza in lampa Led timp de 60 secunde .

Aseaza sablonul pentru a obtine dimensiunea dorita decupand in cazul in care este necesar . ( In caz ca doriti sa realizati extensia cu tipsuri smart forms aplicati materialul pe tips si pozitionati tipsul pe unghie apoi polimerizati in lampa si scoateti tipsul ) 

Aplica o cantitate suficienta de gel de constructie Jelly Gel Hollywood apoi niveleaza materialul folosind pensula Hollywood Perfect Nails sau orice alta pensula rotuniita .  Datorita compozitie exceptionale materialul nu se scurge, putand fi astfel modelat un timp mai indelungat si aplicat pe toate unghiile inainte de a fi polimerizat in lampa . 

Dupa obtinerea formei dorite,  se polimerizeaza  120 secunde in lampa LED sau 3-4 minute in lampa UV.

Finisati unghiile folosind pila slim 100/180 . 

Pentru un luciu rezistent si plin de stralucire, aplicati topul Ultra Shine Hollywood Perfect Nails in strat subtire apoi polimerizati in lampa 120 secunde . 

Gramaj : 15 gr 

00000171
No reviews

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Apasând „Accept” vă oferiți consimțământul dvs. pentru utilizarea cookie-urilor conform politicii noastre.