Base One Silcare * Colectia de Toamna - Autumn Nude ***

Produs nou

556 Produse

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.


10,00 lei cu TVA

Informatii

Gelurile Base One Color au o vâscozitate medie și sunt autonivelante,nu curg,au un luciu deosebit si se gasesc într-o paletă de culori unice și moderne. 
     Din cauza pigmenţilor puternici se aplică în straturi subţiri, astfel încât razele UV să poată penetra bine fiecare strat. Se expune fiecare strat în lampa UV cca. 2 min. După uscare și degresare nu mai necesită luciu suplimentar.

Toamna cu Silcare

În această toamnă, marca Silcare pentru călătoria celor mai mari culori și culori, care predomină culorile luminoase și suculente.

Colecția Base One Autumn Collection face un palet de 20 de culori la modă în acest sezon. În cea mai recentă ediție de geluri, regulați intens albastru închis, maro, verde, galben, precum și roșu închis sau neutru nud rezervat femeilor mai puțin curajoase. Veți găsi, de asemenea, violet expresiv, care arată bine cu alb, negru și galben, bineînțeles.

Calm schiță de culoare, dar intense, și să accentueze puternic stilul de femei la modă.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: