Base Coat Hard Hollywood Perfect Nails

Produs nou

117 Produse

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.


23,00 lei cu TVA

-4,00 lei

27,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Greutate6g

Informatii

* De acum poti face constructie si din Oja Semipermanenta - e mult mai usor, mult mai rapid , mult mai elegant, si mult mai rezistent !
Super Base de la Hollywood Perfect Nails pentru Oja Semipermanenta - prima baza hybrid Builder din care se poate face constructie , se poate prelungi unghia naturala pe sablon , fiind in acelasi timp si baza si cover !

Top Coat pentru stralucirea polish hibrid, este disponibila în cinci culori și o versiune clasică clară. Datorită formulării sale inovatoare, aceasta poate fi utilizată pentru extinderea unghiilor sau tratamente de reconstrucție.

Prin utilizarea componentelor lanțurilor de carbon lungi și scurte, a fost realizat un echilibru între duritatea și flexibilitatea produsului. Viscozitatea și densitatea corespunzătoare permit o muncă confortabilă în timpul extinderii unghiilor. Monomerii selectați conținute în Color it! Premium Hard Builder asigură o adeziune excelentă a produselor la unghiile naturale, de aceea produsul nostru poate fi utilizat ca strat de bază pentru lustruirea polish hibrid.

Base Hollywood Perfect Nails! Premium Hard Builder este destinat tuturor tipurilor de unghii, chiar și celor puternic deteriorate.

Baza adițională este utilă atunci când suferiți de onychophagia (mușcătura unghiilor), face unghiul fizic mai puternic prin crearea unui strat dur și permite procesul său natural de creștere.

CARACTERISTICI:

- uscare sub lampă UV în aprox. 2 minute, în timp ce se află sub LED și lampă UV / LED în aprox. 60 de secunde
- are consistență medie groasă
- permite extinderea unghiilor
- are proprietăți de auto-nivelare, ceea ce permite crearea unei curbe și a unei reîncărcări a unghiului C
-  are proprietăți mecanice perfecte
- protejează baza de influența factorilor externi
- disponibilă în cinci culori și o versiune clară clasică
MOD DE UTILIZARE: Aplicați stratul subțire pe partea naturală de unghii și întăriți-l sub lampă UV timp de 2 minute, sub lumins UV sau LED pentru 60 de secunde. În timpul extensiei, aplicați un strat subțire, apoi două straturi mai groase.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: