Quick Finish Silcare Base One

Produs nou

36 Produse

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 3 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,60 lei.


35,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Greutate15g

Informatii

    Gelurile de Silcare Base One au fost create conform unei rețete moderne care permite obținerea de lanțuri polimerice extrem de durabile de masă de gel. Dispunerea corespunzătoare a particulelor face ca masa să fie durabilă și flexibilă, în același timp, are o aderență foarte bună atât pe vârfuri cât și pe suprafata unghiilor naturale.

    Quick Finish Silcare Base One este un gel lucios cu o consistență subțire, potrivit pentru aplicare. Uscare sub lumina UV. Se caracterizează prin nivelare moderat bună, aderență și flexibilitate excelentă, precum și luciu ridicat al ultimelor straturi. Merge foarte bine cu alte geluri din linia Silcare Base One.

         CARACTERISTICI:

              - aderență excelentă
              - flexibil
              - luciu ridicat al ultimelor straturi
              - monofazat

          Utilizare:

              - intindeți gelul pe suprafata unghiei și uscați intr-o lampă UV de 36 de wați timp de aproximativ 2 min. Datorită faptului că Quick Finish nu are un strat de dispersie, după uscarere, nu ștergem.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: