GEL CAT EYE BASE ONE SILCARE

Produs nou

Super Efect Ochi de Pisica

Mai multe detalii

796 Produse

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.


12,99 lei cu TVA

-2,01 lei

15,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Greutate5g

Informatii

          Acum Cat Eye in 30 versiuni.  Uimitor, misterios, luciu intens.
          Gelul Cat Eye este acum disponibil pe unghiile tale!
         Gelurile  Cat eye sunt geluri unice UV cu colorația magnetica și proprietăți unice. Unghii cu efect Cat Eye cu o strălucire frumoasa. Cu gelul Cat Eye și un magnet special în doar cinci secunde vei crea un efect *Ochi de Pisica* direct pe unghiile tale, care își schimbă culoarea în funcție de unghiul de lumină și poziția de mână. Colecție Cat Eye este formata din geluri UV  din 30 de culori, care sunt pigmentate, cu proprietăți de acoperire mare.
         Fiecare dintre ele cu o culoare extraordinară și uimitoare, prin urmare, ele pot fi folosite ca geluri traditionale sau transformate într-o mică operă de artă, cu magnet pentru efectul de ochi de pisică.
          CARACTERISTICI:
     - efect spectaculos
     - proprietăți de acoperire mari
     - auto-nivelare
      - vascozitate groasa - mediu.
      MOD DE UTILIZARE:
      Inainte de utilizare, se amestecă produsul în ambalaj. Se aplica un strat subțire de gel peste unghii și se tine sub lampa UV timp de 2 minute. Ulterior, se aplica un alt strat subțire de gel și se pune magneTUL pe lângă unghie, la o distanță de 2-3 mm, timp de aproximativ 5-10 secunde. DuPA ce se obtine efectul dorit se baga din nou in lampa Uv circa 2-3 min. Aplicati stratul superior lucios.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: